rs porsche75

Porsche Club Holland

De aftrap van het nieuwe verenigingsjaar vond plaats op 15 januari tegen de fraaie achtergrond van Naarden-Vesting. De traditioneel grote opkomst bij dit evenement laat zien dat er een grote saamhorigheid bestaat binnen de vereniging. De Porsches van onze leden vormen het verbindende element, maar het gaat vooral om vriendschap en het samen genieten van mooie momenten.
Terugblikkend op het afgelopen jaar mogen we tevreden zijn. Na een paar jaren met beperkingen van de activiteiten, kon in 2022 weer een volledig programma worden afgewerkt. In totaal organiseerde de PCH 15 evenementen. Zeven binnenlandse tourritten, een meerdaagse buitenlandrit, vier sportevenementen en nog een aantal sociale evenementen, waaronder het traditionele eindejaarsfeest. De opkomst was uitstekend en vrijwel alle evenementen waren volgeboekt in het afgelopen jaar.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de agenda voor 2023 gepresenteerd. Er worden opnieuw 15 evenementen aangeboden. Er staan binnenlandse tourritten op het programma, een weekendrit door België en een meerdaags evenement in Normandië. Er zal ook aandacht zijn voor sportieve evenementen, waaronder de eigen rijvaardigheidstraining.
Porsche viert in 2023 het 75-jarig bestaan. Bij dit soort grote jubilea worden er door Porsche ook altijd grootschalige internationale evenementen voor de leden van de Porsche Clubs georganiseerd. Begin juni zal een delegatie van de PCH actief deelnemen aan dit jubileumprogramma. De volledige agenda voor 2023 is te vinden op de website van de PCH www.porsche-club-holland.nl

Meer berichten

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!