rs porsche75

Nederlandse Porsche Club

Gelukkig kunnen we weer als vanouds “aan de bak”. Restricties met betrekking tot het organiseren van evenementen zijn verleden tijd en dat is te zien aan de evenementenkalender van NPC voor 2023. Een grote variëteit aan activiteiten staat op het programma en naast, uiteraard, geplande tourritten staan er ook onderdelen op stapel waaraan we zonder onze Porsches kunnen deelnemen.
De nieuwjaarsborrel is ieder jaar de start van het programma, een ongedwongen samenzijn van leden, waar we elkaar na soms een lange tijd niet gezien of gesproken te hebben weer kunnen bijpraten. Ook wordt de clubkampioen van het afgelopen jaar daar altijd bekend gemaakt.
Als niet-Porsche gerelateerd evenement staat na een aantal jaren afwezigheid, dit jaar ook weer het ijskarten op het programma, altijd een uitdagende bezigheid, want zie zo’n apparaat maar eens onder controle te houden. Uiteraard vindt ook dit jaar weer een Algemene Ledenvergadering plaats. Niet ieders “dingetje”, maar het is natuurlijk wel de plek waar de leden hun stem kunnen laten horen. Het bestuur kijkt dan ook altijd naar deze vergadering uit om hopelijk meer te horen wat onder de leden leeft en wat er speelt. Via onder andere diverse tourritten, een trackday, een voertuigbeheersingdag, buitenlandreis, natuurlijk de ladies drive en de nachtrit komen we in december weer uit bij het jaarfeest.
Niet alles staat al op het programma, ad hoc-evenementen kunnen ook nog plaatsvinden.
Voor ieder lid met ieder type Porsche is er zoals altijd wel iets van zijn of haar gading bij. We gaan dan ook 2023 hoopvol en positief in en gaan uit van een geweldig clubjaar.
Kijk voor meer informatie op onze website en de daarop gepubliceerde evenementenagenda.
www.nederlandse-porsche-club.nl

Meer berichten

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!